Unihunt Brno

Chceme zkusit udělat obdobný veletrh práce pro UX jako v Praze i v Brně. Zatím ale nevíme, jaký o něj bude zájem. Zda je zde dost lidí okolo UX a dost firem, kteří se chtějí představit. Letošní ročník je tedy testovací, zda to v Brně má smysl.

Protože web není připraven na dvě akce paralelně vedle sebe, informace o brněnském UNIHUNTu budou zatím vždy zde.

Vstupné

Pro návštěvníky i pro firmy je účast na veletrhu zdarma. Pokud firmy budou chtít dobrovolně pomoci s náklady, budou moci přispět na akci formou jednoduchého partnerství.

Místo a čas

Veletrh se usketeční pravděpodobně v některou z listopadových sobot. Záleží to na možnosti místa. Místo aktuálně hledáme. Jelikož se snažíme vše udělat zdarma a rozpočet udržet na minimum, hledáme někoho, kdo by nám prostory na jeden den propůjčil zdarma. Jakmile budeme vědět termín a místo, dáme vědět na FB události a zde.

Přihlášení firem

Firmy se na veletrh mohou přihlásit jednoduše tím, že nám zašlou e-mail na info@unihunt.cz.

Přihlášení účastníků

Účastník se může přihlásit zcela stejně jako na pražský veletrh. Stačí se registrovat zde na webu a v uživatelské sekci pak zaškrtnout účast (tu lze v případě změny zase zrušit stejným způsobem). Je možné se takto přihlásit jak na pražský, tak i brněský UNIHUNT.

Doprovodný program

Ohledně doprovodného programu se uvidí podle zájmu o celou akci a možnostech prostor. Pokud byste někdo chtěl například udělat pro jeho účastníky workshop, napište nám ať víme, že je zájem o jejich pořádání.

Budeme také rádi, když nám pomůžete informaci o akci šířit mezi kolegy a přáteli, nebo na jakékoliv sociální sítí.

24.11.2018, od 09:00

KISK