Lidé a kontakty

Karlovo náměstí 293/13

Email: info@asociaceux.cz
Datová schránka: 3998ew9
Nejsme plátcem DPH (od 27. 6. 2016)

Bankovní spojení, Raiffeisenbank 3501007001/5500.

V jednotlivých krajích působí ambasadoři Asociace UX, jejichž úlohou je:

Loga pro členy Asociace UX

Členové Asociace UX mohou využívat následující loga. Ke stažení ve všech potřebných formátech.

Tajemník

Anna Pokorná

administrativní podpora Asociace UX & CZECHDESIGN

Anička má starosti veškeré administrativní a právní záležitosti Asociace UX a nezávislého centra českého designu CZECHDESIGN. V případě jakýchkoli dotazů na členství v Asociaci UX se na ní neváhejte obrátit.

Předsednictvo

Lukáš BoB Marvan

předseda správní rady

BoB pracuje jako senior UX designer v MSD IT Innovation Center. Má přes deset let zkušeností s designem a výzkumem mimo jiné i ze společností AVG a Seznam.cz. Navrhl a realizoval putovní výstavu o digitálním designu #zapixelyprůzkum profesionálů UX v České republice a na Slovensku.

Jiří Sekera

člen správní rady

Jirka je strategický konzultant, UX designer a idea maker. V roce 2005 se společníky založil agenturu Refresh, o několik let později přivedl do Prahy inspirativní přednáškový cyklus Creative Mornings, pomáhal s výběrem řečníků pro WebExpo, redigoval knihu Web ostrý jako břitva, jako garant se podílel na soutěži WebTop100, postavil e-learningové kurzy pro Seduo a vedl designery v Seznamu.

Martin Kopta

člen správní rady

Martin vede výzkumné a návrhářské studio Two Diamonds a provozuje Folimanka Lab – testovací laboratoř k pronájmu. Design a výzkum učí na Katedře multimédií FIS VŠE a podílí se na organizaci výzkumnické komunity Research Tuesday.